ESI-grepen schuiven op drie nieuwe extra dikke, geribbelde siliconengrepen, waaronder 35 mm Fatty’s

ESI Grips heeft drie nieuwe modellen van opschuifbare siliconen grips uitgebracht, dikker dan ooit om nog meer trillingsdemping onder de palm van je hand te leveren. De Ribbed Chunky, Ribbed Extra Chunky en Fatty’s grips zijn ontworpen om op 22 mm staven te passen en leveren schokabsorptie met een diameter van respectievelijk 32 mm, 34 mm en 35 mm.

esi grips geribbeld extra dik 34 mm diamater siliconen mtb grips

De ESI-grepen zijn 5 1/8 “lang en wegen respectievelijk 60 g, 76 g en 80 g voor de Ribbed Chunky, Fatty’s en Super Ribbed Chunky

ESI Grips heeft een patent aangevraagd voor het nieuwe ontwerp, bestaande uit acht “kussens”, geoptimaliseerd voor maximale schokabsorptie, wat leidt tot minder vermoeidheid en dus meer controle bij lange afdalingen.

Het moet echter gezegd worden dat groter niet altijd beter is. Hoewel stevige grepen het potentieel hebben om de armpomp te verminderen voor rijders met grote handen, hebben anderen met kleinere handen misschien niet zoveel baat; Persoonlijk kan ik niet overweg met een greep met een grote diameter, het gevoel alsof ik een paar toiletrollen vasthoud. Ik heb echter vrij kleine handen (spanwijdte van 18cm).

Zoals alle ESI Grips zijn de nieuwe Ribbed Chunky, Ribbed Extra Chunky en Fatty’s gemaakt van latexvrije, rubbervrije siliconen. In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van de grips voor mountainbikes op de markt, en degene die op complete fietsen worden geleverd, hebben ESI Grips een opschuifbaar ontwerp, zonder de plastic hoes die je op lock-on-modellen ziet. Dit is de voornaamste reden waarom ESI Grips, en andere opschuifbare siliconen grips zoals die van Wolf Tooth Components, betere trillingsdempende eigenschappen hebben dan standaard grips.

Prijzen & Beschikbaarheid

Het nieuws ESI Grips retail op $19,99 USD voor de Ribbed Chunky, $23,99 USD voor de Ribbed Extra Chunky en $24,99 USD voor de Fatty’s. Ze worden allemaal standaard geleverd met zwarte bar-end pluggen, maar je kunt extra pluggen in een groot aantal kleuren kopen voor een extra $ 1,99 USD per paar.

ESIGrips.com

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Toonstoertocht.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart